15 november 2009

Skön helg..


Vilken lugn och skön helg vi haft här hemma! Den började med att jag kom hem ganska sent i fredags kväll och blev överraskad med underbart fina rosor, en inredningstidning och en fin teckning åt mig från maken och dottern- så himlans gulligt! Dessutom god fredagsmiddag som väntade. Jag uppskattar verkligen sådant och utan att låta gnällig så är det där med blommor inget jag är van vid! Sen har vi packat packat packat här hemma inför flytten, det är så skönt att sortera, rensa och packa ner det som skall med. Njuter av att lägenheten börjar se tom och kal ut. Idag åkte vi ut till Törringelund utanför Malmö och åt riktig söndagsmiddag, hade släpat med kameran som precis kommit hem från rengöring på verkstad för att ta lite vackra höstbilder, naturligtvis tog batteriet slut efter en bild- orutinerat. Får visa er en annan gång, det ligger riktigt fint utanför stan med en damm och lite skog omkring.. Sen åkte vi hem till vänner och bjöd in oss på fika, alltid mysigt att hinna prata lite och våra tjejer har så himla kul ihop!

Tja..ibland är det inte så mycket som skall till för att jag skall känna mig nöjd och utvilad. Hoppas ni haft en lika skön helg och är redo inför en ny vecka! Kram Ida

1 kommentar:

Husiebon sa...

Har äntligen fått slå mig ner med en latte från nya fantastiska Nespresssomaskinen; barnen somnade halv tio respektive halv elva - ingen toppenlyckad kväll alltså.
Vilken fantastiskt fin blogg du har!!! Bilderna är verkligen jättefina och sidan är jätteproffsig. Jag fastnade på sidan hur länge som helst.

Härligt att se att du köpt den fantastiska klänningen från Kappahl; jag har grämt mig så att amning och klänningar inte går ihop.

Kände så väl igen mig i glädjen när du fått din Kitchen Aid. Förra julen fick jag helt otippat en overlock-maskin av sambon och blev barnsligt glad. Inte lika fin som en Kitchen Aid kanske, men så användbar för snygga sömmar! Kanske bara jag som förstår den liknelsen!?