2 november 2009

Moodboard..


Det snurrar i huvudet av alla tankar kring huset, vi planerar och drömmer. Jag funderar kring kuddar, handdukar och korgar medans maken bläddrar i kataloger från fönsterleverantörer, vindsluckor osv... Jag känner mig lite kluven, gillar så otroligt många olika inredningsstilar och nu vill jag dessutom att det skall följa husets stil lite och makens beskrivning av hans vision lyder hotellstil, hrm.. jag är inte säker på att jag vet vad han menar. Så för att få lite överblick har jag börjar på en moodboard, den är långt ifrån färdig men det är superkul! Det är inte alla tidningar jag vill klippa i och mängder av bilder har jag i huvudet från bloggar men jag hoppas det ska gå att skrapa ihop lite inspiration.
Idag har jag haft ledig dag och det passade bra för lilla E har legat hemma med feber och vi har myst inne med tända ljus i höstrusket. Om en stund skall jag sätta mig i soffan med resten av tidningshögen och Marabou´s nya goda smak Vinter och en kopp te. Hoppas ni fått en bra start på veckan idag, Kram Ida

4 kommentarer:

Lena sa...

Hallo!

Jag har precis hittat hit och ville bara säga hej!
Jättemysig och inspirerande blogg, jag kommer tillbaka :)
Ha det så bra!

Lena

pysselpralinen sa...

Smart idé! En sån borde man ju verkligen göra inför en flytt. Och då blir det definitivt lättare för den andra partnern att förstå vad man menar.
Jag tänker då och då att jag borde samla och ordna lite bland mina sparade tidningar och urklipp men det brukar hamna på "det gör jag sen listan". :-)

EN INREDOHOLIC sa...

Hej på dig!! Vad roligt och vilken kanon uppfart till ditt hus.. bra bra feng shui mässigt :=)

KRAM
Jannice

Lindhagens Anna sa...

Hej Ida!

Jag kan tänka mig att det är lite klurigt att få ihop det Alex menar med din stil. Ingenting är omöjligt så jag är övertygad om att det kommer att bli hur fint som helst!

Ha det gott//Anna