1 april 2009

1 April..Känns så skönt att vi nu är inne i April månad, kanske blir det vår på riktigt nu? Jag hoppas...
1 April är inte min favorit dag, fick en ryggfraktur för idag 7 år sedan i en ganska odramatisk hästolycka, har sedan dess varit lite nervös över denna dag..
Påsken närmar sig, jag skall inte påskpynta något i år men hittade dessa två små söta äggkoppar för några veckor sedan. På Tegners interiör i Trelleborg, en liten men väldigt söt butik med gamla och nya saker i min stil! Det fanns många fina att välja bland, jag äger inte en enda äggkopp så jag vill ha några som inte är så påskiga utan funkar året runt och då var dessa så söta. Den ena påminner mig lite om Mateus och den andra ser ut som en liten kammarljusstake.. De fick förlja med hem för 19:- st vilket jag tyckte var billigt i en affär.

Vinnaren av den virkade necessären och lavendelpåsen som också inhandlades på Tegners interiör blev nr 6 Millas hem. Grattis, om du mailar mig din adress kommer den på posten!
Ha en fortsatt skön vecka Kram Ida

4 kommentarer:

Millas hem sa...

Nämen!
Så himla glad jag blir!
Den är ju ursöt! Tack så jättemycket!

Stor kram Camilla

Millas hem sa...

Bara jag igen!
Jag var så ivrig så jag glömde skriva att jag lägger din sida som länk, hoppas att det är ok!

C

Millas hem sa...

Hejsan!

Jag skrev till dig igår och tackade så otroligt mycket för den fina vinsten, men kanske inte kommentaren har kommit! Jag blev så jätteglad!

Kram Camilla

Jag mailar dig min adress nu!

Kicki sa...

Det var trevligt att titta in hos Dig.
Du har en trevlig blogg.
Kommer säkert igen.
Trevlig påsk
Kicki