17 april 2010

Däckstolar..Just nu har vi riktig tur när det gäller blocket, tradera och loppisfynd. Ibland kan man leta efter saker länge länge och sen plötsligt dyker allt upp. De senaste veckorna har vi gjort 6 stycken superfynd. De här däckstolarna i teak var precis vad vi ville ha. Säkert slitna i någons ögon men vi älskar när de ser sådär grånade och lite medtagna ut. Några gator bort och till en billig peng dessutom. Visst blir man glad! Nu får vi införskaffa lite dynor och sen är jag redo för sommaren och inredningsmagasin.
Bredvid står nästa fynd. I mataffären bredvid min skola i Danmark sålde de en dag olivträd för 50:- de brukar kosta 500:- härhemma. Jag släpade med mig två stycken hem på tåget och sen bussen, ganska jobbigt men jag var så glad, älskar deras grågröna blad. Hoppas verkligen de kommer trivas här, jag har planterat om dem i citrusjord och större krukor och tar ut dem i solen varje dag så de får vänja sig. Och sen håller jag tummarna.
Ha en bra dag Kram Ida1 kommentar:

pysselpralinen sa...

Vilken sommaridyll! Med sådana bilder kan man lätt bli lurad att tro att det är sommarvärme redan nu nere i Skåne! Kul och bra med sådana fynd, verkligen! Men ibland har man tur.
Vi tog en tur till ikea idag och upptäckte både sänglampor, en lampfot, en tv-bänk och en hylla som vi liksom bara missat tidigare. Vårt hem börjar ta form! :-)
Hur går det för er?