4 februari 2010

Svart är mitt nya vita..
Innan målningHej alla! Jag är såå nöjd om man får lov att säga det själv! Detta skåpet har blivit utkastat av svärföräldrarna och naturligtvis ville jag rädda det. Efter lite velande fram och tillbaka så fick det bli svart, det är första gången jag målar med svart färg och det kändes så definitivt när jag hällde upp färgen. Mitt mantra "man kan alltid måla om det om man inte blir nöjd" passar bättre till vitt och de få ljusa färger jag provat tidigare. Men jag blev så himlans nöjd och nu står det i sovrummet, skåpet skall finputsas lite på och sen fyllas lite mer men jag var tvungen att passa på att ta bilder i dagsljus tidigare idag. Vår tanke är att sovrummet skall gå i lite vuxen och aningens tung stil för att det inte skall kännas för ljust för att komma till ro i med tanke på det stora fönstret. På stolen ligger mina älsklingskuddar från Day, är förälskad i de nyanserna just nu.

Hoppas ni haft en bra vecka och får runda av med en skön fredag imorgon, själv är jag tacksam för varje dag utan vinterkräksjukan, den surrar nämligen tätt runt oss just nu! Kram Ida

5 kommentarer:

Drömlägenheten/Caroline sa...

Men suck så snyggt! Svart ÄR snyggt. Det låter som en toppenidé att ha sovrummet lite "mörkare". Kuddarna ljuvliga!

Kram och sprita händerna! ;)

Hem och Lycka sa...

Blev kanonfint ju, så snyggt med svart!

kram Mia

Lindhagens Anna sa...

Hej Ida!

Skåpet blev verkligen jättefint, tänk vad man kan göra med lite färg! Hoppas ni får en mysig helg. Kram Kram//Anna

jama sa...

Åhh va fint. Vilken fin blogg. Ser/läser att du oxå har Feng Shui intresse. Jag läser oxå Jannices blogg. Hade lagt FS lite på hyllan (hinns inte med i det kaotiska hemmet med två småbarn) men fick en bok i julklapp av svärfar o hans fru, även om jag inte sagt att jag hade intresset så fick de för sig att jag gillar sånt. Så rätt. Så nu är jag taggad att få till kaoset hemma.

Tycker oxå mkt om svart numera, men det får som sagt inte ta över.

Ha det bra!
Anna

DRÖMHUSET sa...

Ahh så snyggt! Nu måste jag kika vidare inne hos dig :-)

Trevlig Helg!
Kram Sofie