22 december 2009

Fågelmat..
Idag har vi hjälpt de stackars fåglarna som har svårt att hitta mat i snön! Smälte ner cocosfett och blandade i solrosfrön och hampafrön, hällde ner det i små plastmuggar, när det svalnat och börjat stelna lite fick Lilla E mäta upp snören och peta ner dem i blandningen. Superenkelt och roligt pyssel att göra tillsammans.
Har haft en lång och mysig dag! Började med julfrukost hemma hos min chef med alla kollegorna, sen hem och städade huset som maken och dottern lagt hela förmiddagen på att plocka undan i. Sen lite fågelpyssel, pulkapromenad i snön och plockade nypon, vi försökte göra ett Ernst hjärta på ståltråd men tråden var för tunn och vi gjorde alldeles för stort hjärta så det bara viker sig. Bakade lussekatter (igen, de går åt här hemma) Sen julgodis, årets glögg och kika runt på alla mysiga bloggar när E somnat. Kan inte bli bättre!!
Imorgon är det Lille julafton, E frågade i år igen om Lilla tomten kommer då.. vi får se.. som senaste dagarna varit här hemma får hon nog vara glad om stora tomten kommer ens. Älskade unge som driver en till vansinne ibland med sin envishet och sitt humör! Skall in och pussa henne nu- så from när hon sover.. Kram Ida

Inga kommentarer: