15 juni 2008

Blomsterfestival..


Kaffekalas? Otroligt fint gjort med nejlikor hoppas det syns på bilderna..
Två av mina favoritsaker-zink och pioner..
Gamla franska traktordäck återvunna till bla barnpool och regnvattenstunna- Vill ha! Men kostade ett par tusingar tyvärr....Denna helgen har det varit Blomsterfestival i Malmö med tema Ekologi och återanvändning i trädgården. Jag var där igår tillsammans med en vän och det var jättemysigt! Soligt och varmt blev det precis när vi kom dit och massor med fina installationer och vackra blommor. Det var bara en hake..att jag inte har någon trädgård... Såg en vit buskpion som garanterat hade fått följa med hem annars.. Nu har jag iallafall fått ännu mer på min huvudlista över hur jag vill ha det den dagen jag blir med trädgård! Hoppas alla får en bra start på nästa vecka som är kort! Kram Ida

1 kommentar:

borghild sa...

Åh, den blomsterfestivalen skulle jeg gjerne vært på!! Så utrolig mange nydelige blomster og dekorasjoner! Kan tenke meg du fikk lyst til å ta med deg masse hjem, men det er jo fint å samle inspirasjon også!:-)
Skjørtet ditt (kjolen) ble kjempefin, det kan du være stolt av! Var innom Stof2000 i Danmark, og kjøpte noen stoffer jeg har planlagt å sy barneklær av, vi får se når det blir;-)
De røde tøflene i boka falt jeg også for, og da jeg så de tenkte jeg at DE skal jeg iallfall strikke!! Ha en fin uke!! Klem B:-)